Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargen pt.l


När jag besökte staden i öst
bland myllrande torg och gyllene torn

Där träffade jag en varg
med bärnstensögon
Han sa
Du är en älva

Om vi är skogsväsen
vad gör vi då här
bland folkmassor och tegelhus

Kanske är detta en skog i sig självt
För jag minns hur jag gick vilse i mörkret
och blev ett byte för ett hungrigt rovdjur

Mellan mina fingrar kunde jag känna den mörka pälsen
ett dovt morrande mot min hals
bärnsten
tänder som sliter mig isär

När solen steg och skänkte himmelen en rodnad
som skimrade i kanalen likt kristaller
blev jag lämnad
för att blöda ut




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-09 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Slående vacker text!
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H