Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargen pt.ll

han satte mig i en taxi
och stängde igen dörren

svarta skinnsäten
för varje kvarter bilen passerade
kom jag längre bort
från ögonblicket

genom rutan kunde jag se solen gå upp
den rosa himmelen skimrade i vattnet

aldrig har jag sett något så vackert
inte ens när du brukade le mot mig

jag hittade en kvist i håret
från det ögonblicket
där han rivit mig
med ord

vevade ner rutan
och morgonens friska luft slog emot mig
den lilla kvisten försvann

rosa skimmer
som magi i luften
jag log för mig själv




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H