Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

askan

När du andas ut röken står hela jag i lågor
Jag brinner
Hela skogen fattar eld
När våra läppar möts för en hundadels sekund
blir det hetare än skärselden
vad som återstår
är askan av våra begär
begrav mig i sot
för av mig finns ingenting kvar.




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-09 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H