Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politisk poesi utan partifärg!


Almedalen goodbye!

 

 

Statsminister Stefan Löfven S

avstår i år 2017 från

att medverka i Almedalen.

 

Han vill ut i landet 

för att träffa det

hårt arbetande folket!

 

När har en politiker

oavsett partifärg

brytt sig om

det arbetande folket?

 

I så fall hade pensionärerna 

oavsett vad de äger

vara lyckliga i sina liv.

 

Ingen skatt på sina pensioner..

Egen bostad...

Mat som de betalat för...

Hjälp när de behöver

och på de egna villkoren...

Hjälp av de som kan svenska 

och förstå deras kultur och traditioner...

 

De är ändå de som byggt upp 

det svenska samhället!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-09 21:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kommer han till mig får han på käften
2017-02-10

    jaybird
Han kanske planerar att besöka Hultsfred på sin turné. En riktig utmaning mycket långt från Almedalens vackra ord.
2017-02-09
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP