Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min hand


i min hand kramar jag
vatten

i min hand kramar jag
damm

i min hand kramar jag
smuts

i min hand
kramar jag
allt
allt som finns kvar

i min hand håller jag,
till dess knogarna vitnar,
de blodiga slamsorna
av gamla minnen,
av kärlek
och av vad som en gång varit;
som nu aldrig mer kommer att bli




Fri vers av Nils W
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-05-19 12:21



Bookmark and Share


  Smultris
Passar min sinnesstämning så väl...

Gillar dina ord, vännen...
2006-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils W