Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
55 dagar utan gräs


Det tar tid

Det är så lätt att glömma,
trots att såren fortfarande ömmar.
Funderar varför ångesten kommer,
varför jag inte kan hantera den,
De är ju för att jag inte lärt mig än!
55 långa dagar,
Jag ska inte klaga.
Jag gör det ju bättre nu,
Röker inte bort den som förut.
Försöker förstå att det tar tid,
Att vänja mig vid,
Att inte dölja det jag känner med weed




Fri vers av Tittieez
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-10 01:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läser i dikten in rader av sorg och saknad och själslig smärta men också tolerans, acceptans, förnuft och framtidstro...
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tittieez
Tittieez