Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hyllning till Nikola Tesla!


En kosmisk telefon

 

 

Jag lyfter på min kosmisk telefon

för den till mitt öra

och lyssnar ut

i det stora eviga.

 

Jag hör ett sammelsurum 

av röster där ute.

 

Jag ska lyssna 

och försöka urskilja 

vad de alla säger.

 

Mina tankar om hur det är

därute far runt 

som i en labyrint.

 

Jag ska fästa en radar

på tankarna

så får jag kanske svar.

 

Vet att jag är här på jorden

och lyssnar

samtidigt som jag far

omkring i det stora alltet.

 

Evigt till sin storlek 

en rymd

som rymmer all

Guds skapelser!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-10 01:29



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
En dikt med vidd!
2017-02-16

  överlevaren VIP
Genom det lilla i ett stort sammanhang uppfattas helheten!
Mycket bra ordat, gillar!
2017-02-11

  aol
Så sant så fint så nära mina egna tankar som jag skickar ut att utforska
Universum,
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP