Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto = Copyright Ljusletaren


Aldrig överfullt


Jag fyller på mitt hjärta med empati och omsorg.
Älskar min älskade fullt ut av hela min varmaste själ.
Tar kärleksfullt in intryck från hela världens kärleksfulla väsen.
Barn och djur har en särskild och viktig plats i mitt hjärta.


Mitt hjärta kan aldrig bli överfullt och inte ditt heller.
Ett hjärta fyllt av kärlek blir konstigt nog aldrig fullt.
Trixet är enkelt ... vara bara full av kärlek i kärlek




Fri vers (Fri form) av Ljusletaren
Läst 398 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-02-10 08:39



Bookmark and Share


  Anya VIP
Nää hjärtat kan aldrig bli fullt. Men jobbar man med människor och har empati så kan man bränna ut sig...så det gäller att handskas varsamt med sitt hjärta....tänker jag.
2017-02-13

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert skimrande återspegling av solsken i snön... i Din sköna bild!

Så sant som det är skrivet...!
Kärlek är den enda kraftkälla,
som bara växer o växer...
ju mer man slösar med den...!

Hjärtat kan inte heller bli fullt,
som Du skriver...
där finns plats för hur mycket Kärlek
som helst...!

Tack!
2017-02-12

  Änglaögon
Så enkelt men så svårt ibland. Tack för dessa klokord.
2017-02-12

  soligajag_1 VIP
Den sanna kärleken är gudomlig och bara så underbar!!
2017-02-12

  Peter G VIP
Ett fint förmedlat kärleksbudskap som når fram!
2017-02-11

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...ja, som det är sagt så är kärleken det enda som blir större ju mer man slösar med den...
2017-02-11

  Maria Sundelin VIP
Ett kärleksfullt hjärta är ett lätt hjärta
Kramar
2017-02-10

    Birgersdotter VIP
Vackra fina tankar och ord om kärlek
2017-02-10

  Chawa VIP
Att vara i kärleken - bättre lyckopiller finns inte! Fin text och varmt ljus i bild!
2017-02-10

  ULJO
Fina tankar
2017-02-10

  Rise Little One
"Mitt hjärta kan aldrig bli överfullt och inte ditt heller" Ett underverk som vi alla äger ...
2017-02-10

  Salvation Pepper
Bra!

Låt kärleken i hjärtat växa själv, i all sin gränslöshet.

Gott!
2017-02-10

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Absolut att tänka positiv och omvända allt den negativa i den till positiva hjälpar för välbefinnande och frid i land säger smarta,
om man tänker på global nivå det skapar fred på jorden,
Men då uppstår en fråga varifrån skaffar sig typ Ryssen hustru misshandlare, boven, krigsföraren eller fotboll huliganen, adrenalin klick?
Kram på dig kärleksfulla väsen!
2017-02-10

  Bibbi VIP
Ja, "störst av allt är kärleken"...
"Given och eder skall bli givet".
2017-02-10

    ej medlem längre
Fina tankar...för ett lyckligt liv!

Vacker vinterbild!
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Ljusletaren
Ljusletaren