Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt vadställe i verkligheten

 

 

Verkligheten driver mig fram 

i motigt motstånd.

 

Jag är där vadar mig fram

i dyngan

men alltid med mitt

medvetande över skiten.

 

Men jag reser mig upp

och strävar mig fram

i min övertygelse

om sanningen.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-10 09:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, man får aldrig ge sig...det är bara att kämpa på...
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP