Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Alive Mirror, i samhället

Jag fokuserar på andra, för att fokusera på mig själv.
Det låter kanske som en paradox, men det är det inte.
Så vad fokuserar jag i andra, för att bekräfta mig själv?
Jag kan tycka att en annan kvinna är sexig, och för att jag skall tycka att jag är sexig, måste jag kanske tycka, att en annan kvinna är sexig först?
Spegeleffekten, spegelvänt, jag vet inte?
The Alive Mirror.

Jag kan också tycka, att självförtroendet, från en man som anser sig SNYGG, EFTER ALLA DESSA ÅR, som det står på hans t-shirt, är hett, kokhett, sexigt, fastän han inte alls är snygg.

Vad händer med självförtroendet, från en man , som anser sig stygg?



Att jobba vidare på; Hur kom mannen med t-shirten fram till sin slutsats, Livet?
Hur många människor, i din närhet, eller bekantslkapskrets, kan du titulera som Stygga, Hannes kanske, eller Daniel?




Bunden vers av Mim
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-10 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim