Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland suger livet


As close as Sumpmark, as it can be

Hur ser dina sumpmarker ut, När du verkligen är deppig?
-Seriöst, Du borde fotografera dem.

Deppig. Dagar då du behöver Stesolid? För att Andas?
Fokusera på Andningen.

-Fotografera Andningen.
-SERIÖST. Det kan man inte göra.




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-10 12:48



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Man kan bara flåsa på linsen...
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Mim