Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLODBAD

när ägde malmö blodbad rum?

du blundar hårt och spelar dum

du ser dig själv som hypergod

nu badar städerna i blod

 

nu daltas det med brottslingar

man kör med bortförklaringar

produkterna av viss miljö

ska alltid se sin omvärld dö

 

 

nu har vi vilda västern här

och ni har milda vänstern där

det ska förmildras, tassas runt

och pratas skeppslaster av strunt

 

 

folk dör på gatorna i dag

den undre världens övertag

regeringsmakten är för svag

och vissa blir sin egen lag

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/2 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 262 gånger
Publicerad 2017-02-10 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är fruktansvärt med allt våld och mord dagligen men ingen tycks bry sig om någonting...
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP