Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack

Tack till Er alla som kommenterar och visar
sitt intresse för min ringa insats här.
Både bläck och inspiration fryser till is
i det här vädret.
Längtar efter våren som kan tina upp
ens vilja att åter skriva poesi.// Alva




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-10 14:14



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Tack för de fina orden!//Alva
2017-02-14

  Chawa VIP
Kommer tid kommer råd...
2017-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Våren är snart här, får vi hoppas och det känns gott...
2017-02-11

    ej medlem längre
Känner det samma, vinter är tung, man orkar bara inte...
2017-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP