Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min enda ...

 

 

 

jag har fått det jag vill höra

din enkla förklaring

klingar rent i mitt hjärta

ger mig glädje att leva

 






Fri vers av Rise Little One
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-12 06:51



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Ger en vacker känsla.
2017-02-22

  Lars Hedlin
Känsla vackert frammanat
2017-02-16

  Fem hjärtan VIP
Ljuvliga rader fyllda med kärlek!
2017-02-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Skönt när orden läker hjärtesorg och tvivel.
2017-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Några små ord från den rätte och livet leker!
2017-02-12

    Birgersdotter VIP
Ljuvligt
2017-02-12

    ej medlem längre
När ord av kärlek ger vingar.
2017-02-12

  Quasimodo
Känns som en härlig befrielse och bekräftelse för hjärtat och livet!
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One