Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* NYA RIM 1


Prydnad

Jag smuttar mitt vin
och läser
dikt av Nils Ferlin,
men ormarna väser
att jag inte förstår
orden som trår
hjärtat till dans,
att jag som är dum
missar min chans
att enskilt besöka
diktarens rum.
Jag vill röka
ormarnas bo,
finna ro,
läsa Ferlin
och smutta mitt vin.

*

Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-11 06:32



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Gillar denna dikten din !
2017-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP