Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För länge sedan.....


ALDRIG MERA VI

 

Bildörren stängdes

om ett slutgiltigt besked

 

aldrig mera vi

 

stegen genom parken

bar en sårbarhet

 

aldrig tidigare känd

 

hårdheten inombords

alltid ägd och vårdad

 

krossad till grus

bliven människa

 

i rasande känslostorm

för aldrig mera vi

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-11 17:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i närvaro i i beröring
2017-02-16

  Janina Kaminska
Sorg förmedlat i ett fantastiskt språk.
2017-02-14

  Fem hjärtan VIP
Fint skrivet om ett smärtsamt minne!
2017-02-14

  ULJO
Starkt berörande
2017-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, smärtsamt minne!
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Vemodigt och mycket berörande...
2017-02-11

    ej medlem längre
Dina ord berör. Så bra skrivit.
2017-02-11

    ej medlem längre
När kärlekens avsked river hål på tillvaron...
2017-02-11

  Rise Little One
Minnen blev en del av livet...en del av dig nu...
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP