Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlagd för lagning

Tystnad

längtad

att vara 

få vara

stå med sig själv

efter arbetsveckan

itutagen i tusenbitars

 

lagning pågår

ensamhet eftertraktad




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-11 00:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Även människan behöver lagning ibland...krya på i lugn och ro...
2017-02-11

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Oj
tänker
lagning
med tvåtuberslim
det som
härdar

Passa på
Vila
skickar styrkekram
2017-02-11

  Marita Ohlquist VIP
Stark längtan efter lugn och ro!
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP