Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag till mitt ex sista gången jag såg honom, någon vecka senare var han död. Därför betyder den mycket.


Sista gången jag såg dig

Du värmer dig i min blick,
Det gjorde ont när du såg på mig när jag gick.
Nu kan jag smaka på hur trasigt allting va,
Nu när jag har det bra.
Jag vågade aldrig tänka så då,
Och jag älskar dig ändå.




Fri vers av Tittieez
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-11 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tittieez
Tittieez