Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad M


och när livet växlar fas byter vi roller

tålamodet du hade när vi var små

 

samma tålamod behöver vi ha med dig nu

när du är äldre

 

© Birgitta Wäppling, 11 februari 2017

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-11 10:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så innerligt sant.....lite sorgsen iakttagelse

2017-02-13

  Maria Marängsviss VIP
Essensen. Kärleken till de som står oss nära.

2017-02-12

  SpamPippiL VIP
Ja, precis så är det.
2017-02-11

  Jeanne-Marie VIP
Klockrent!
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP