Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Längtan efter trygg varm kärleksfullt näste


Håll min hand & värm min själ under en sol

Håll min hand
Värm min själ under solen
svalka min kropp när jag brinner
Vid havets brus, vågorna piskar, berget på andra sidan lockar.
Kom hit, kom, kom hit. Se världen.
Vi har aldrig setts.
Men vi vet.
Tiden har lett oss hit.
Vi har gått lärdomens väg.
År har vi vandrat på varsitt håll.
Nu är det dags.
Stenar som slipats med tiden.
Ett pussel med två bitar.
Vågor, sand.
Utsikten är vacker härifrån.
Dess leende välkomnar oss.
Dina drömmar som du burit så länge.
Stjärnorna visade vägen.
När du känner dig trött.
Stanna inte
Jag är med dig hela vägen.
Håller din hand.
Väntar på dig.
Fortsätt.
Längtan ropar & visar den sista vägen.
Havet sjunger sin melodi.
Fåglarna ser på.
Du kämpar uppför berget.
Kylande vindar kommer in.
Ta av dig dina kläder.
Låt solens strålar värma dig.
Jag håller din hand, leder dig under solen.
Kom.
Här är jag.
Vårt näste står färdigt.
Väntan på dig.
Du är snart framme & jag har följt dig genom hela den svåra vägen.
Gå vidare.
Din själ bär på en styrka.
Din tro, min tro, vår tro.
Gå vidare.
Jag väntar på dig här.
Trygghet & kärlek.
Jag är den som vill bära dig när solen skiner, när stormar blåser, smeka din kind mjukt när du är ledsen.
Hålla om dig när du har ont.
Skratta med dig, drömma tillsammans.
Vi har hittat nyckeln till den port som alltid står öppen för oss.
Hör mina ord.
Längtan
Jag kan se dig
Varje byggsten bär på kärlek trygghet vänlighet & omtanke.
Du är snart framme.
Jag har hållit din hand under vägen.
Värmt dig under solen.
Så lång tid.
Väntan är över.

Nu är du framme & nu kan jag hålla din hand för resten av livet.




Fri vers av veroniqa perzon
Läst 632 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-11 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

veroniqa perzon
veroniqa perzon