Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgad av dagens ljus

 

I stearinsljusens skugga
är det svårt att skriva klart

Min hand skuggar min text
såsom jag skuggar alla mina intryck och uttryck

Jaget som ett filter
Ett raster som färgar alla mina sanningar

Historien blir till i dagens ljus
Berättelsen skiftar fokus i takt med tidens frågor

Det som var sant då
blir en tråd till nästa version
Nästa färg som formar dess innehåll


Aldrig vet vi allt
Alltid vet vi något




Fri vers av häxängel
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-11 11:46



Bookmark and Share


  palindrom
Otroligt bra, tack för dina fina formuleringar
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

häxängel