Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblicksbagatell 412

 

 

Tårarna rinner

blicken diffus ögonkast

i spegeln skvallrar

om tid som var blundar kort

blott själen bär sorgen kvar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-11 13:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorglig känsla i orden...väl beskriven...
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP