Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1954 sommarsolståndet


Stockholm-Uppsala

 

 

Solförmörkelse

bara för en kort stund då

jag såg dagens ljus

var far i Uppsala för

att se på fenomenet

 

där var himlen grå

hans uppsyn likaså tog

en sup eller två

sorgen gick inte att ta

miste på årets allra

 

ljusaste dag blev

den mörkaste i hans liv

tre hundra år till

nästa solförmörkelse

ingen lever för evigt

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-11 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP