Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARA DU

BARA DU

Bara du kan ge mig hopp och tro
bara du kan ge mig frid och ro
Bara du min vän har gett mig kärleken
bara du har skänkt mig den

Bara du kan ge mig hopp och tro
bara du kan ge mig frid och ro
Bara du min vän har gett mig kärleken
bara du har skäntk mig den
SOLO
Bara du kan göra himlen blå
bara du är allt jag tänker på
du har tröstat mig mitt liv har ordnat sig
Bara du är allt för mig
Bara du är allt för mig


11-2-2017
Bo Grapenskog




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Knoparemoj
Läst 161 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-11 19:17



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En fin kärleksförklaring till denman älskar
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj