Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om lyssnandets betydelse


Perspektiv

Tänk på
att det finns många världsbilder
världen är en mångfacetterad plats
viktigt
att kunna hålla
mer än en tanke i huvudet
samtidigt
lyssna
uttryck dig tydligt
om du vill bli förstådd
lyssna och lyssna igen
om du vill förstå andra




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-11 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP