Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara lite tankar


Skärvor

Mitt liv är splittrat

likt tusen bitar av glasskärvor

i vindens alla väderstreck

 

Söker därför landets bästa pussel läggare

för att lägga ihop splittrorna av

mitt liv igen

 

Till en helhet

av trygghet

innanför livets ramar

 

Och så att man kan börja

leva igen utan att bära runt på ett

brustet hjärta.




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 635 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-11 19:46



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så vackert som en bön om hjälp, en sak är säkert, dikt eller bikt, Universum hör ch leverear Alltid..

LoveLight
DominiQue
2017-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet och mycket berörande...
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP