Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Välj rätt hjälpverb


Hjälpverbens betydelse

Om någon säger till mig
du ska
reser jag ragg
om någon säger till mig
du måste
blir jag ännu argare
om någon säger till mig
du kan
leder det till eftertanke
om någon säger till mig
du borde
leder det till ännu mera eftertanke
viktigt
att välja rätt hjälpverb




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-11 19:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stämmer! Att tänka annorlunda!
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP