Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du där, dagen då jag står framför dig?

Det kommer inte vara november,
när jag står vid din grav.
Blickar ut över kyrkogården,
ser, vad du en gång såg med
levande ögon.

(Kunde du ana att du en dag skulle
begravas på denna plats?)

Det kommer att vara augusti,
när jag står vid din grav.
På platsen där du var levande
som död.

(Önskar du att du var begravd
med din faders ben?)

Det är februari nu,
dagen för din död.
Smeker din kind, likt
dina ord smeker mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-11 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vemod som berör...
2017-02-12

    Flikkan89
Sorgset och melankoliskt, med en strimma av nostalgi!
2017-02-11

    Bergenskristall
Kan det vara Sylvia Plath du syftar till?

Fint skrivet :)
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight