Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är mina fans

Jag viker en loppa
ger den till honom
ber honom bränna den i värmeljuset
som i Burning Man

Du tittar på mig förbryllat
utropar but why

Jag säger I don't know what you mean
please explain

Jag dyker upp ofta
på senare tiden även professionellt
men verkar otillgänglig
för att jag inte försöker få vänner
kan ses sitta ensam
eller med några utvalda personer

När ni till sist vågar tilltala mig
får ni se mitt leende
höra min livsfilosofi
hur mycket jag älskar varje sekund av upplevelse
hur mycket jag vill dela med mig av till världen
mina teorier om medvetandet
mitt hälsosamma liv
mina meditationer

Mina uttryck får er att tro
att jag vill få er att tävla
som om jag höll en privat show
som attraherade er

Och du säger det högt

Jag säger jag är bara mig själv

This is just who I am

Du säger this is not a trampoline
tittar på mig
och pekar på avståndet
mellan dig och honom

Du lämnar bordet
kommer tillbaka igen
och ber mig följa med

Jag svarar chockerat nej

Ni är mina fans




Fri vers (Fri form) av Immer
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-11 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Immer