Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligleken

leken -
gissa. viska.

men - det måste
vara där!

det måste ses
det måst kännas - brännas.
in i hjärtat - hjärnan.

det måste vetas
det måste levas

annars
kan det inte finnas.

den viskande - gissande leken.
den stora - lilla - sköra.
hemligleken.

leken med livet.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-12 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livet går inte att förklaras - det måste levas
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman