Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Newtons lag?

 

 

Distansen mellan

tanke och handling ökar

om man ligger ner




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-11 22:24



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Ibland uteblir handlingen när man ligger ner. Den är redan utförd i tanken. Bättre att inte tänka alls när man ligger. Bara handla.
2017-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP