Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor.

En stjärna
ska vagga mig till ro.
Den ska skimra
och trösta.
Den ska få mig att
vila ett slag.
Den ska glittra
över allt underbart jag har kvar.
Stjärnsånger ska
viska kärleksord.
Sen sover jag tryggt
medan stjärnnatten gnistrar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-11 23:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skriven tröstande dikt!
2017-03-03

  Lars Hedlin
Fint skriftat kram
2017-02-16

  ULJO
Ta hand om dig vännen under stjärnornas fagra ljus
2017-02-13

  Bo Himmelsbåge
Fin stjärne-tröstedikt för Dig och Oss att
glädjas åt och tröstas av...!
Sov gott... under Din, Vår stjärnhimmel!
2017-02-13

  Anya VIP
Vilken fin...som en tröstetext till sig själv.
2017-02-12

  Blått Norrsken VIP
Underbart skrivet!!! Om en stjärnas kraft att lysa och glittra i tröst och glädje.
2017-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar trösterik text!
2017-02-12

    ej medlem längre
Varma trygga ord att vila i.
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP