Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu räcker det med slemmiga as.


Tröttnat riktigt ordentligt.



Om jag vore en riktig bitch. Då skulle det kunna låta så här:

- Tror du på riktigt att du har en chans med mig?

- Du tråkar ut mig.

- Jag kan knappt titta på dig från håll för du är så fruktansvärt oattraktiv.

- Snälla sluta skicka sms till mig. Förstår inte du hur desperat du låter?

- Det är så genomskinligt, den där manipulerande sidan du använder dig av.

- Jaha du spelar på mitt samvete nu. Synd för dig att jag inte har något när det kommer till dig.

- Men herregud, jag har redan sett igenom dig och dina trix.

- Fullblodig psykopat är vad du är.

- Tro mig, jag vet när någon älskar mig på riktigt. Den här smörjan stinker av falskhet och kåthet.

-Du kommer inte åt mig med dina analyser om mig. Du vet så lite om vem jag är.

- Dra du åt helvete!




Övriga genrer av jennypencil
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-11 23:29



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Att äntligen kunna ryta ifrån är en väldigt skön känsla!

Tänker jag kring din text-och applåderar!
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

jennypencil