Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattflum.


För snart är hela stan trasig.

Jag såg ditt hus i en youtube-video idag. Jag var totalt oförberedd (För hur stor chans är det egentligen att en random person bor i precis samma hus som dig när alla hus i Älvsjö är lägenheter.)

Och jag blir bara så satans förbannad.
För det var (fucking) tre år sedan jag var där sist.
Och mitt liv är så fint och perfekt nu.
Så hur kommer det sig att du hela tiden ska finnas i allt?

Till och med puben som ligger mellan mig och mitt hem är en giftig plats för mig. För det var där du köpte en öl till mig och en fanta till dig för du var så bakis.

Och ''forumet för levande historia'' i Gamla stan var mitt favoritställe innan du älskade mig i ett trapphus på samma gata en kall kväll för några år sen.

Man tycker att jag borde ha lärt mig vid det här laget att inte skapa nya minnen.

(För snart har jag förstört hela stan för mig själv.)

Och bara för att begränsa allt lite mer så är London ditt hem nu.




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-12 01:25



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En härlig text där hjärtat ropar rätt ut.
Du tar med oss till dina tidigare oaser och minns. Fint!
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan