Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Stelnade som statyer
med sina stenhjärtan
stod dom oberörda
inför det mänskliga lidandet,
ovetande om att endast kärleken
kan göra oss levande




Fri vers (Fri form) av Lennart Arvidsson
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-12 07:37



Bookmark and Share


  Lennart Arvidsson
Tack
Just nu är jag upptagen med att försöka hitta orden bortom för att beskriva det sorgliga som sker.

2017-02-12

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-02-12

    ej medlem längre
Fint skaldat om kärlekens kraft.
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson