Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To my beloved ...

 

 

 

I kiss the now

hug the past

embrace the future

from a window of my soul

I keep sending you

the secret of my rainbow




Fri vers av Rise Little One
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-12 10:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
KÄRLEK!
2017-02-16

  Fem hjärtan VIP
Åh, vilken fullträff ! Underbart vackert diktat!
2017-02-14

  Ljusletaren
Ja underbar bild och underbara ord/kram
2017-02-13

    Birgersdotter VIP
Underbar text och bild
2017-02-12

  Quasimodo
Skönt här med färgerna i din regnbåge både för det förflutna och framtiden!
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One