Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exhibition Silk

Tidigare, har jag sagt till dig, att ditt hår är som siden. Men nu, när mitt hår är som siden när jag känner på det i duschen och vattnet strålar mot det, och blöter ner det, är ditt hår mer som silke. Mitt siden är som ett tyg, ett tungt sidentyg, som man rivit i flera remsor, och nu håller i handen.




Bunden vers av Mim
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-12 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim