Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite Dutt och Datt, Transsex.

Transsexambassadör. Min livsuppgift. Ingen har bett mig, jag är nog min egen. Heterosexuell. Transsex- En järnväg som erbjuder flera sätt, att ha sex på.
Transsex, det EGENTLIGA skälet, det verkliga. Människor är transsex, och det betraktas som något skumt eller sjukt av samhället, ja till och med religionen. Och det är religionen som ska ge frälsning.

Och i det rummet som skall ge frälsning, är du och jag och kysses. Det är ett valv ovanför oss, när vi sitter ner.




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-12 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim