Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett kyligt närmande - Ett kyligt värmande


Ett kyligt närmande

Ett kyligt närmande
som klingar till med värme

i sin närhet

till varandra

när kall och het
hud vind luft möts
kastas om
i andetag
med väderlek
i själ och sinne

frostig - het
hud & vind
andedräkt

kysst in och ut




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-12 18:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
spännande motsatser i denna
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman