Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagssyssla

Kalla hallen stor
Många kämpar, tränar hårt
Sitter vid sidan




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-12 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att träna eller inte träna...det är frågan.

2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén