Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rymden är trygg


Var, när eller hur

I rymden finns inget upp eller ner
I rymden finns inget som lever
Inte heller någon tid.

På jorden vet vi varken upp eller ner
På jorden finns många utan liv
Inte heller har vi tid.

Att finna rätt läge, att känna liv
Och hinna fram i tid är
En världslig sak.

Att veta var, tar sin tid
Att veta när, tar också sin tid
Att veta hur? kanske aldrig.

Därför är rymden trygg
För där finns varken var, när
Eller hur?




Fri vers (Fri form) av Joni Stam
Läst 267 gånger
Publicerad 2017-02-12 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joni Stam
Joni Stam