Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa, vackraste stund


det var en dag
och en natt
som åter
blev till dag

plötsligen
i stunden
den totala

hela
och fullt ut

där var

vi

håller med
du och jag

skapar

magi

<3















Fri vers av Jossefina
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-12 19:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jossefina