Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARHÅGORNA

allt detta grå, trista kalla
det sliter hårt på oss alla
och kommer dollarn att falla?
hur länge kan klotet palla?


farhågor dinglar som damoklessvärd
frågor som berör vår arma värld


vem skickar bomber med posten?
vad blir det av alla måsten?
ungdomar mördar varandra
hur många till ska invandra?


ska tredje världskriget starta
och helt utplåna vår karta?
var finns det arbetstillfällen?
törs man flanera på kvällen?


LARZ GUSTAFSSON  170212




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-02-12 18:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mörkret ligger som ett täcke och trycker...
Frågorna är många men svaren få...
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP