Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm.

Nu stormar det
huset skakar.
Vinden tjuter
tar i allt vad den orkar.
Väderomslag
nu är det plötsligt plus.
Kallt och varmt
varmt och kallt.
Ingen ordning
trädkronorna skakar på huvudet.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-02-12 20:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet om naturens krafter!
2017-03-03

  Åse Tropp VIP
Underbart beskrivande!
2017-02-19

  Anya VIP
Gillar särskilt din besjälning av trädkronorna som skakar på huvudet. Jaa vädergudarna verkar inte kunna bestämma sig.
2017-02-16

  Lars Hedlin
Stark är naturens krafter
2017-02-16

  Bo Himmelsbåge
Både träden... vi och vädergubbarna skakar på kronor och huvuden...
Ingenting är ju stabilt längre...
Det gäller att hålla i hatten i stormen...
som ju är vår kronjuvel...
för när allt kommer omkring
är ju hatten huvudsaken...!:)

Fin... men omskakande rapport från stormens öga...!

Tack!
2017-02-13

  Eva Helene VIP
Ojdå vännen, här är det kav lugnt! Hoppas på lugnet efter stormen för din del!
Fint skrivet!
2017-02-13

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra avslut på texten!
Jag skakar också på huvudet över det snabbt växlande vädret.
2017-02-13

  Ljusletaren
Det gick fort med omslaget och blååååste rejält igår kväll. Över 7 grader varmt just nu och blåååsten har hittat igen oss igen.
Som du säger .... ingen ordning :-)
/kram
2017-02-13

  Gunnel Eriksson VIP
Man känner kraften i stormen,
när man läser din dikt.
2017-02-13

  ULJO
Håll dig i så du inte följer med
2017-02-13

  Chawa VIP
Mycket talande slutrad!
2017-02-12

  Blått Norrsken VIP
Fint skrivet i krafter som livet alltjämt utsätts för .
2017-02-12

    ej medlem längre
Naturkrafter i din vackra dikt.
2017-02-12

  Luciana Pascual
..."trädkronorna skakar på huvudet"...som vi...
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP