Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsdrömmar...bagatell 419

 

 

Ser fram emot

en ålderdom i hängmattan

under klar himmel

samt i en gungstol  vid en

öppen spis med en bok

 

där elden sprakar tid

för eftertankar om hur

livet gestaltat

sig blev det som jag tänkt mig

svaret på det är vet ej

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-12 20:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sorgset
2017-02-13

    ADI Nehlin
vackert vemod
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP