Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Bodil Malmsten Lever 11


Prydnad

Symbol för Bodil Malmsten

Weekend fin
i Berlin
med liten dotter
du kan resa bort
om frånvaron är kort.
Medborgare,
Överheten vill veta
var att leta.
Dricks det vin
i Berlin
flygplanet har burit
er i magen
men har ni svurit
trohetsed till lagen?
Den som lyder noga
slipper knoga
dygnet runt.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-13 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP