Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

* Bodil Malmsten Lever 12


Prydnad

Symbol för Bodil Malmsten

Gallerian
kräver takt och ton,
sparkar du med skon
vid kassan…
Nu kommer kontrollanten
kallad dit av tanten
som just betalat slanten
före dig i kön.
Ljudligt stön
när kontrollanten slår
tanten spår
att du blir utesluten
kastas ur affären
leendet på tvären.
Tanten hoppas
att du stoppas
när det shoppas.
Hur skulle det se ut
om alla gjorde vad de ville?

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-20 10:11



Bookmark and Share


    Mim
Haha :)
2017-03-28

  Minkki VIP
Fin läsning av rolig text
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP