Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla flicka

Du blundar lilla flicka, du vill inte se.

Du gråter lilla flicka, du vill inte le.

Du gör dig illa lilla flicka, du vill inte känna.

Du har slutat lyssna lilla flicka, du har inte tid.

Du tynar bort lilla flicka, du söker efter frid.

Du har tystnat lilla flicka, du vill inte prata.

Du har slutat älska lilla flicka, du har börjat hata.




Fri vers av Nickaa89
Läst 272 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-12 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nickaa89
Nickaa89