Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nödrim eller rim i nöd?


Pessimism i perspektiv

En avkapad livlina
en odetonerad landmina
ett borttappat bagage
en oansad mustasch
en spricka i en hink
en dyr och utspilld drink
en cykel utan broms
en krigsrapport från Homs
en repig LP-skiva
ett fyllo i en snödriva
ett liv fyllt utav smärta
för ett övergivet hjärta




Bunden vers (Rim) av koboltblå
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-12 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå