Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


teckning/målning: Solstrale


ALLA HJÄRTANSDAG NÄRMAR SIG

 

min kära älskade

 

sedan vi först möttes

har jag känt mig älskad

av dig min underbaraste

 

jag älskar dig av hela mig

för du är det finaste jag vet

 

in i varje cell av mig berör du mig

från vårt första ögonkast tills nu

jag har vibrerat i harmoni med dig

du har vibrerat i harmoni med mig

 

det känns som om vi är gjorda för varandra

vi finner glädje och fridfullhet tillsammans

 

du gör mig lycklig varje dag 

utan dig skulle solstrålen falna

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 563 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-12 22:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sista raden är helt underbar!! En jättefin dikt om ömsesidighet. <3
2017-02-14

  Fem hjärtan VIP
Underbar kärleksdikt om äkta kärlek!
2017-02-14

    Peter Söderqvist
Vackert inför kärlekens stora dag.
2017-02-13

  M.Eta
Länge leve kärleken! Fint
2017-02-13

    ej medlem längre
Vilken underbar hyllning till kärleken. <3
2017-02-13

  ULJO
Ja leve kärleken
2017-02-13

  Marianne Räf
Lyckad Kärlek !
Känner igen, inget är som
trygghet, tillsammans!
Roligt, se dig, igen, Eva !!
2017-02-12

  Mr_Solstråle
Så underbart jättefin =)
2017-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP